Πανεπιστημιακό φροντιστήριο

Η πανεπιστημιακή ομάδα καθηγητών e-degree δραστηριοποιείται επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα της εκπαίδευσης, παρέχοντας βοήθεια κάθε επιπέδου σε μαθήματα πρωτοβαθμιας, δευτεροβάθμιας αλλά και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε εργασίες εβδομαδιαίες, εξαμήνου, πτυχιακές εργασίες, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές εργασίες, στατιστικές αναλύσεις και μεταφράσεις.

Στόχος της ομάδας είναι η προσφορά της καλύτερης δυνατής υπηρεσίας που ταιριάζει στον καθένα ακολουθώντας κατά κύριο λόγο την πολιτική : Εμπιστοσύνη ,  προσιτό κόστος, καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Εξέλιξη εργασίας

Η πανεπιστημική ομάδα καθηγητών e-degree σας δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης της εργασίας σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μέσω e-mail ενημερώνεστε συχνά για την πορεία και μπορείτε να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία σας προς τον εκπονητη και να μεταφερθεί άμεσα ώστε να απαντηθεί. Ταυτόχρονα, για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σας είμαστε στη διάθεση σας ώστε να έχετε την οποιδήποτε πληροφορία για την εργασιά σας, την προετοιμασία σας και την παρουσίαση της εργασίας.

Η παροχή των πιο σωστών υπηρεσιών είναι αυτό που προέχει για εμάς και αυτό φαίνεται από το πλήθος εργασιών που έχουν εκπονηθεί από τους καθηγητές μας εδώ και πολλά χρόνια αλλά και από την ποιότητα των μαθημάτων που παρέχονται.