Δημιουργία αιτήσεων

Η ομάδα του e-degree αναλαμβάνει τη συγγραφή αιτήσεων υψηλής ποιότητας για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Η δημιουργία αιτήσεων ακαδημαϊκού τύπου αποτελεί μια απαιτητική διαδικασία, που μπορεί να αποθαρρύνει πολλούς φοιτητές. Οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να σας προσφέρουν εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη καθοδήγηση στη δημιουργία αίτησης, ώστε να παρουσιαστείτε ως ιδανικοί υποψήφιοι για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Οι υπηρεσίες μας διακρίνονται σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο αφορά την διενέργεια έρευνας και παροχή συμβουλευτικής για τα κατάλληλα πανεπιστήμια και προγράμματα που σας ταιριάζουν. Το δεύτερο στάδιο, είτε ακολουθήσετε το και το πρώτο είτε έχετε ήδη βρει το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς, αφορά πλήρη γραφειοκρατική υποστήριξη.

Συγκεκριμένα, σας παρέχουμε μια σειρά από εξατομικευμένα πακέτα που περιλαμβάνουν:

  • Συγγραφή της αίτησης
  • Επιμέλεια και διόρθωση
  • Cover Letter
  • Personal Statement
  • Βιογραφικό για αίτηση

 

Είτε ενδιαφέρεστε για αίτηση για προπτυχιακό είτε για αίτηση για μεταπτυχιακό, οι ειδικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν τα κατάλληλα κείμενα που θα χρειαστείτε. Ακόμη και αν χρειάζεστε μια πιο απαιτητική αίτηση για διδακτορικό, η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και η δέσμευσή μας για άριστο αποτέλεσμα, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να γράψετε την προπτυχιακή αίτηση ή την μεταπτυχιακή αίτησή σας.